Campanya revisions valors cadastrals

Davant la campanya de revisions cadastrals que s’està realitzant en els immobles de la ciutat de Barcelona, i en tractar-se d’un tema de ponències cadastrals i fiscal específic, hem contactat amb una empresa especialitzada en aquest tema.
Per això adjuntem document informatiu facilitat per la mateixa, aconsellant-los sobre forma d’actuar, revisió de dades, costos i si escau interposició del recurs corresponent.
En el cas d’estar interessat a contactar amb l’empresa Brilliant People poden fer-ho directament o bé contactar amb nosaltres.


Ante la campaña de revisiones catastrales que se está realizando en los inmuebles de la ciudad de Barcelona, y al tratarse de un tema de ponencias catastrales y fiscal especifico, hemos contactado con una empresa especializada en dicho tema.
Por ello adjuntamos documento informativo facilitado por la misma, aconsejándoles sobre forma de actuar, revisión de datos, costes y en su caso interposición del recurso correspondiente.
En el caso de estar interesado en contactar con la empresa Brilliant People pueden hacerlo directamente o bien contactar con nosotros.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.